Фан-клуб Стівена Кінга
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга

Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Заготовки для вишивки

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
Виталий
варена креведКа
варена креведКа

К-ть повідомлень : 26
Registration date : 17.01.2021

Заготовки для вишивки Empty
ПовідомленняТема: Заготовки для вишивки   Заготовки для вишивки EmptyНд Січ 24, 2021 4:41 pm

Де можна замовити? Хочу презентувати мамі, вона любить вишивати.
Повернутися до початку Перейти донизу
Lyubka
людина
людина
Lyubka

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 25.01.2021

ПовідомленняТема: Re: Заготовки для вишивки   Заготовки для вишивки EmptyПн Січ 25, 2021 8:45 pm

Подивіться в великих магазинах, там завжди великий вибір. Я завжди так шукаю все для вишивки бісером.
Вигор
креведКа
креведКа

К-ть повідомлень : 22
Registration date : 21.12.2020

ПовідомленняТема: Re: Заготовки для вишивки   Заготовки для вишивки EmptyВт Січ 26, 2021 9:55 pm

А я шукаю в спеціалізованих магазинах. у них зазвичай ширший вибір саме того напрямку, який вас цікавить. От я нашла великий вибір заготовок для вишиванок https://zupa.com.ua/zagotovki-vishivanok/ Бісером виходить дуже классно. Я бачила готові роботи у подруги і сама загорілася вишити власноруч.
Jietr
креведКа
креведКа

К-ть повідомлень : 19
Registration date : 24.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Заготовки для вишивки   Заготовки для вишивки EmptyПн Лют 01, 2021 10:16 pm

Я тоже люблю создавать что-то своими руками. Больше всего нравится вышивать. Много где покупала товары для этого творчества, но схема для вышивки бисером на Иголочке  https://igolochka.com.ua/catalog/shemy-dlya-vyshivki-biserom-0 лучше по цене и по качеству. Реально стоимость очень бюджетная, а выбор шикарный.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Заготовки для вишивки   Заготовки для вишивки Empty

Заготовки для вишивки
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Фан-клуб Стівена Кінга :: Інше :: Різне-
Перейти до: