Фан-клуб Стівена Кінга
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга

Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Списання кредитного боргу

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Nilinka
людина
людина
Nilinka

К-ть повідомлень : 1
Registration date : 22.06.2023

Списання кредитного боргу Empty
ПовідомленняТема: Списання кредитного боргу   Списання кредитного боргу EmptyЧт Черв 22, 2023 1:16 pm

Вітаю всіх! Хотів би отримати вашу допомогу. Чи існує в Україні законне рішення для уникнення оплати заборгованостей за старими кредитами? Сума є значною, і борг уже давно перевищує 170 тисяч. Наразі немає можливості виплатити його, особливо в нашій сімейній ситуації, коли єдиним членом, який працює, є тільки я. Хотілося б дізнатися про наявність реальних законних методів списання боргу або його реструктуризації. Велике спасибі всім, хто поділиться інформацією.
Повернутися до початку Перейти донизу
Rogozin
людина
людина
Rogozin

К-ть повідомлень : 3
Registration date : 27.01.2022

Списання кредитного боргу Empty
ПовідомленняТема: Re: Списання кредитного боргу   Списання кредитного боргу EmptyЧт Черв 22, 2023 1:18 pm

На даний момент кредити не нараховуються тільки для військових, які можуть підтвердити свій статус документально. Однак, вам все одно доведеться повернути основну суму кредиту. Є ще один варіант - звернутися до суду і провести процедуру банкрутства фізичної особи відповідно до закону про банкрутство. Для цього вам потрібно буде підтвердити свою нездатність погасити борг, і тільки тоді у вас буде можливість отримати списання кредитної заборгованості. Однак без допомоги юристів буде складно впоратися з цим завданням. Я можу порекомендувати вам юридичну компанію "Звільнимо" https://zvilnymo.com.ua/.
Повернутися до початку Перейти донизу

Списання кредитного боргу
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Фан-клуб Стівена Кінга :: Інше :: Різне-
Перейти до: