Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
иии...блін, скіки відгуків позитивних по Вежу! враховуючи, що я поки не зустрічав жодної поганої книги Кінга і знаючи його майстерство, я просто мушу почитати її!
Elisatella креведКа
К-ть повідомлень : 17 Age : 34 Звідки : Львів Registration date : 08.04.2008
Майже в усіх передмовах і інтерв'ю Кінг називає "Вежу" своєю головною історією. І якщо ти справжній фан Стьопи, то дійсно мусиш прочитати всі сім книг.
Teodorius мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 33 Звідки : з космоса Робота\хобі : джедай, космодром " Байконур " Registration date : 27.02.2008
То качай з нета. У мене десь були посилання, але ліньки вишукувати. Пошукай на Теревенях, я здається там посилання відпорпала.
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Найкраща книга Кінга! Пн Квіт 14, 2008 7:56 am
А фо Дощ? Дощ чесно перші три книги з циклу прочитав...тер от чекає, доки йому хтось наступні купить!
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Elisatella креведКа
К-ть повідомлень : 17 Age : 34 Звідки : Львів Registration date : 08.04.2008
Тема: Re: Найкраща книга Кінга! Пн Квіт 14, 2008 10:50 am