Фан-клуб Стівена Кінга
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга

Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Які книжки полюбляєте

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
dimonk
людина
людина

К-ть повідомлень : 7
Registration date : 19.11.2022

Які книжки полюбляєте Empty
ПовідомленняТема: Які книжки полюбляєте   Які книжки полюбляєте EmptyСб Лист 19, 2022 4:06 pm

Які книжки більш полюбляєте друковані чи електронні?
Повернутися до початку Перейти донизу
Luter90
варена креведКа
варена креведКа

К-ть повідомлень : 29
Registration date : 03.09.2022

Які книжки полюбляєте Empty
ПовідомленняТема: Re: Які книжки полюбляєте   Які книжки полюбляєте EmptyНд Лист 20, 2022 11:25 am

Особисто я завантажую електронні книжки https://knizhki.com.ua/ з віртуальної бібліотеки Knizhki. Просто обожнюю детективи, їх там просто безліч. Є не тільки закордонні автори, але й українські. Не лише дорослі, а також молодь може з легкістю знайти для себе цікаву внижку. Всі серії книг розділені на тематики, я частіше за все обираю гостросюжетні детективи, які без реєстрації можу завантажити на телефон.
Повернутися до початку Перейти донизу

Які книжки полюбляєте
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Фан-клуб Стівена Кінга :: Інше :: Різне-
Перейти до: