Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: Приїзд львів*ян... Сб Бер 22, 2008 12:44 pm
Знач так...до нас в гості валять львів*яни... Точно не відомо, але десь так на 12 квітня... Їдуть Мінерва, її подруга, Аваіл, можливо Пиріг з Куком...+ ще хтось підключиться можливо... за квартиру їм вже домовляюся...Культ-програма(серйозно!!!) майже складена... Бажаючі бути - відпишіться...вносьте пропозиції... З.І. Різних *Квітка* та *Шарлот з другом* нажаль не буде ...чисто з мого відношення...
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Приїзд львів*ян... Сб Бер 29, 2008 9:12 am
точніші дані по приїзду... KykyRyDZA (08:06:55 29/03/2008) 12го. 4-5 квитки будуть брати
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Teodorius мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 33 Звідки : з космоса Робота\хобі : джедай, космодром " Байконур " Registration date : 27.02.2008
хм...по не дуж достовірних джерелах - ніхто вже не приїзджає(((
МетелиК креведКа
К-ть повідомлень : 16 Age : 34 Звідки : З казки про Ягу Робота\хобі : дурней маяться! Registration date : 01.04.2008
я те саме казав...а якби вони їхали - з ними нать Лі привалив би
МетелиК креведКа
К-ть повідомлень : 16 Age : 34 Звідки : З казки про Ягу Робота\хобі : дурней маяться! Registration date : 01.04.2008