Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 2 Registration date : 22.10.2020
Тема: хочу вылечить псориаз Вт Лист 01, 2022 1:30 am
Порекомендуйте, куда обратиться, чтоб вылечить такое заболевание как псориаз? Нужна проверенная клиника с хорошими рекомендациями по этому вопросу. Живу во Львове не так давно и но куда обратиться не знаю. Подскажите что-нибудь.
Houi людина
К-ть повідомлень : 2 Registration date : 13.07.2022
Складне, звичайно, захворювання, нічого не скажеш. Тепер вам потрібно звертатися до хороших фахівців. Можу підказати клініку, де проведуть якісне лікування і назавжди позбавлять псоріазу. Неодноразово читала позитивні відгуки про клініку Мирослави Новосільської. Вони проводять якісне лікування псоріазу у Львові , швидко та якісно, хвороба знову не повертається. Вам потрібно саме до них звернутись, на сайті почитайте більш детальну інформацію.
Ричард людина
К-ть повідомлень : 3 Registration date : 24.09.2022
Можете обратится в https://harmonypro.com.ua там вас хорошо проконсультируют и дадут рекомендации. Есть вероятность, что с помощью натуральной продукции для здоровья получится решить вашу проблему.