Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
Всім привіт. Як вибрати якісний наколінники після травми коліна? Підкажіть, на що звернути увагу? Це буде моя перша покупка наколінника, я взагалі не розбираюся як їх вибирати. Можете мені допомогти?
Xristina креведКа
К-ть повідомлень : 12 Registration date : 12.08.2021
Раджу вибирати від перевіреного виробника, який відрізняється високою надійністю, користуюся хорошим наколінником більше п'яти років, дуже задоволений. Раджу вам звернути увагу на такі.
Sabell креведКа
К-ть повідомлень : 17 Registration date : 12.01.2022
А мені більше подобаються з твердою конструкцією, міцною, мені таку доктор порадив, я і купив. Користуюся ним вже дуже давно, поки що жодного разу не підводив тьху-тьху, дуже подобається.
Variator креведКа
К-ть повідомлень : 17 Registration date : 12.01.2022
А мені більше подобаються з твердою конструкцією, міцною, мені таку доктор порадив, я і купив. Користуюся ним вже дуже давно, поки що жодного разу не підводив тьху-тьху, дуже подобається.
Від себе можу підказати, де можна вибирати наколінники, бинти еластичні, сітчасті https://www.medtechnika.com.ua/ua/bynty/ у цьому магазині я просто свій там недавно купував, за хорошою знижкою. Залишився задоволений і ціною, і якістю наколінника, він міцний, легко справляється зі своїм завданням. Взагалі в інтернет-магазині» Рідні Медтехніка " великий асортимент товарів і не високі ціни. Зараз вони продають товари військового часу за прийнятну ціну.