Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: 30 Seconds To Mars Сб Бер 22, 2008 11:17 am
прікона група я вам скажу! мо ще хтось таку мур...ем...групу слухає?
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Метея варена креведКа
К-ть повідомлень : 34 Age : 33 Звідки : з Астрала-Борщаговка:))) Registration date : 28.02.2008
Тема: Re: 30 Seconds To Mars Вт Бер 25, 2008 5:15 pm
а це РОК?, якщо так то я послухаю обов*язково)
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: 30 Seconds To Mars Сб Бер 29, 2008 9:11 am
Рок, рок...здається)))
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
zlaya_kak_@ людина
К-ть повідомлень : 7 Age : 34 Звідки : Ukraine Registration date : 31.03.2008
Тема: Re: 30 Seconds To Mars Чт Квіт 03, 2008 7:13 pm
слухала з десяток пісень... непогано, маю сказати))) але Лінкін все одно краще))) найбільше подобається Yesterday