Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 83 Age : 31 Звідки : з космоса Робота\хобі : джедай, космодром " Байконур " Registration date : 27.02.2008
Тема: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пт Бер 21, 2008 3:30 pm
Знайома всім темка Хочу суботи)
Клеопатра варена креведКа
К-ть повідомлень : 32 Age : 31 Звідки : КієФ, ДарніЦЦо Робота\хобі : сАсать ЧупаЧупси! Registration date : 28.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пт Бер 21, 2008 4:18 pm
Оу, Тео, наші бажання збігаються!
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 31 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Сб Бер 22, 2008 8:14 am
хочу, щоб мене Тео не прибив
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Teodorius мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 31 Звідки : з космоса Робота\хобі : джедай, космодром " Байконур " Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Сб Бер 22, 2008 9:19 pm
хочу загасити Дощу пенька, за те, що він балбЄс ! а ще хочу своє зарядне і Темну вежу!
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 31 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Сб Бер 22, 2008 9:34 pm
много хочІшЬ - ніфіга нІ палучІшЬ)
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Метея варена креведКа
К-ть повідомлень : 34 Age : 31 Звідки : з Астрала-Борщаговка:))) Registration date : 28.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Вт Бер 25, 2008 5:23 pm
хочу до Універу, а ще на Марс хочу, а ще, а ще я зірку з неба хочу...та нафіг вона мені, хо я дуже одного хлопця... та вже давно не хлопця, аааа..........,...а звуть його Джонні Депп. Хочу, хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу,хочу... я не пам*ятаю, що я хочу(((( ХОООООООЧЧЧЧЧЧУУУУУ ЛЛЛЛлІІІІіТТТТТТТтООООООООо!!!!!!!!!! Хочу до львівських, хочу в Закарпаття... ну і так далі Не буду продовжувати, бо це на довго затягнеться...))))
P.S. Люблю всіх!!!!!!!!!!!!!! хі-хі-хі-хі
Метея варена креведКа
К-ть повідомлень : 34 Age : 31 Звідки : з Астрала-Борщаговка:))) Registration date : 28.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Вт Бер 25, 2008 5:25 pm
Ой я дещо забула)))))))))- використати нові смайли)))))))
Teodorius мега пупсик!
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пт Бер 28, 2008 1:04 pm
хочу, щоб той дурний сон не втілювався в життя...хочу до Універа (с)...ну і хочу себе в першу чергу зрозуміти...
Teodorius мега пупсик!
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пн Бер 31, 2008 2:26 pm
хочу обіймів)
hope креведКа
К-ть повідомлень : 13 Age : 31 Звідки : Київ) Registration date : 29.02.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пн Бер 31, 2008 8:18 pm
хочу чаю,ну дуже,і почитати темну вежу!
Oskarito людина
К-ть повідомлень : 6 Age : 32 Registration date : 05.04.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пн Квіт 07, 2008 9:35 pm
хочу щоб ці два місяці пролетіли швидко-швидко, і щоб все склалося добре!
МетелиК креведКа
К-ть повідомлень : 16 Age : 32 Звідки : З казки про Ягу Робота\хобі : дурней маяться! Registration date : 01.04.2008
Тема: Re: Що ти зараз найбільше хочеш??? Пн Квіт 07, 2008 11:15 pm
Хочу спать, а нимагу.... Хочу лета... а не дождусь.... Хочу шоколада, но он перед носом лежит..