Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 61 Age : 31 Registration date : 27.02.2008
Тема: Переговорний пункт) Ср Лют 27, 2008 8:33 pm
Так) ви потрапили в переговорний пунк,себто флудильня) Можете розмовляти на будь які теми, та взагалі робити що душі заманеться! Гуляймо, браття та сестри України!
Sonja4na креведКа
К-ть повідомлень : 18 Age : 33 Registration date : 27.02.2008
Дякую за пораду, але рік якраз вказаний правильно..цей форум мене не любить просто(((... Тео..купуй жирафу..я була однокурснику недавно таку подарувала.. кумедна)))
Kiyara фани Тео&Дощика
К-ть повідомлень : 61 Age : 31 Registration date : 27.02.2008
так...спокійно Тео..спокійно...***....мені треба Дооощ!! срооочно!!
Дощик є тута)
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Ой..тут дійсно тік пупсики..я трохи не туди потрапила(
ти теж буш пупсиком сонечко) дайош цьом? :oops:
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг