Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
Тема: -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Пт Лют 29, 2008 2:43 am
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
cRaZy креведКа
К-ть повідомлень : 24 Age : 33 Звідки : Столица мира - ТРОЕЩИНА! Робота\хобі : доставати всіх підряд! Registration date : 29.02.2008
Тема: Re: -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Пт Лют 29, 2008 3:15 am
бугого!!!уроооооо!
Лунатичка майже пупсик
К-ть повідомлень : 84 Age : 34 Звідки : Леополіс Робота\хобі : Організатор сходок в ГП клубі Registration date : 28.02.2008
Тема: Re: -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Пт Лют 29, 2008 8:28 am
До понеділка.відпочивай
Teodorius мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 33 Звідки : з космоса Робота\хобі : джедай, космодром " Байконур " Registration date : 27.02.2008
Тема: Re: -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Пт Лют 29, 2008 8:45 am
ну що, мальчішкі і дЄвчонкі?...гі гі гі....готові до кровавого тоталітаризму?...
Лунатичка майже пупсик
К-ть повідомлень : 84 Age : 34 Звідки : Леополіс Робота\хобі : Організатор сходок в ГП клубі Registration date : 28.02.2008
Тема: Re: -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Пт Лют 29, 2008 8:47 am
А чо б і ні
Sajuka варена креведКа
К-ть повідомлень : 35 Age : 36 Registration date : 28.02.2008
демократія? справедливість?? у нас??? пропоную щомісяця жертвувати кимось одним з форумчан для вЄликого Тео...я його буду їсти)...знач скоро березень...шукайте кого я буду хавать :geek:
Клеопатра варена креведКа
К-ть повідомлень : 32 Age : 33 Звідки : КієФ, ДарніЦЦо Робота\хобі : сАсать ЧупаЧупси! Registration date : 28.02.2008
Кароч...Пропонує зжерти Тео...боги-самозванці мать смачні ...а...так...доречі...я повернулось!!!
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Teodorius мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 33 Звідки : з космоса Робота\хобі : джедай, космодром " Байконур " Registration date : 27.02.2008
Метея варена креведКа
К-ть повідомлень : 34 Age : 33 Звідки : з Астрала-Борщаговка:))) Registration date : 28.02.2008
ага...кусочок...мож хош і повністю забирати...тік Тео...
Метея варена креведКа
К-ть повідомлень : 34 Age : 33 Звідки : з Астрала-Борщаговка:))) Registration date : 28.02.2008