Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
бла...щоб змінити статус на текстовий - тре використати 5-6 хв. мого дорогоцінного часу
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Працівна_Я креведКа
К-ть повідомлень : 13 Age : 34 Звідки : А чорт його знає, спитайте в діда й мами))) Registration date : 28.02.2008
бла...щоб змінити статус на текстовий - тре використати 5-6 хв. мого дорогоцінного часу
Діду на внучку часу шкодааа Ти чого мну креведкою обізвав? Гааа? Діду ти садюгааа! Я плакати буду! Постав вже краще то що Немо пропонувалааааа... І вОоще ти мну танк обіцяв! Приїдеш з танком, я тя першого переїду, за то шо морепродуктами пупсів обзиваєш.
Loca креведКа
К-ть повідомлень : 12 Age : 34 Registration date : 27.02.2008
Бла! Ви флудерасти, чи хто?! Створюйте окрему темку і там просіть...
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
cRaZy креведКа
К-ть повідомлень : 24 Age : 33 Звідки : Столица мира - ТРОЕЩИНА! Робота\хобі : доставати всіх підряд! Registration date : 29.02.2008
Бла! Ви флудерасти, чи хто?! Створюйте окрему темку і там просіть...
Лунатичка майже пупсик
К-ть повідомлень : 84 Age : 34 Звідки : Леополіс Робота\хобі : Організатор сходок в ГП клубі Registration date : 28.02.2008