Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
Ітак всі знають захаращене місто-обласний центр Хмельницький в якому обітаЄт такий пупс як я!( ну і ще багато народу.. о, забула і Фоготтен Чайлд) так от.. багато хто з любих форумців обіцяв приїхати.... ну і чо тормозимо? ми вас чекаємо... ... кажіть.. коли припретесь... на скільки) в нас не велике місто, але головне що там є Ми) ну і я, звісно якщо ви захочете...і дуже попросете, виступлю в ролі екскурсовода.який детально розовість, що?де? навіщо? і хто там є? ... ну чекаю з нетерпінням... усіх бажаючих, бо сказати і показати є що! ми ж вас лю)
Admin мега пупсик!
К-ть повідомлень : 83 Age : 32 Звідки : місто снів та мрій Робота\хобі : лінтяй Registration date : 27.02.2008
я б мо і приїхав, якби зі мною їхала ще одна особа...от якщо ту особу вмовиш, то я теж привалю!
_________________ " - Хто ти? -Я Черепаха, синку. Я створила Всесвіт, але, будь-ласка, не звинувачуй мене в цьому. В мене болів живіт. " " Життя старається не показувати свій звіриний скал, для того щоб вхопити людину в підходящий момент. " Стівен Кінг
Лунатичка майже пупсик
К-ть повідомлень : 84 Age : 34 Звідки : Леополіс Робота\хобі : Організатор сходок в ГП клубі Registration date : 28.02.2008
Ту особу.. пан Дощ..я вже давно вмовила))) так що ... бубубубу.. Луна.. а тя завжди чекаємо... в гості.. тре в Франик.. забрати народ.. до нас привалити.. а потім усім повалити в Києв.. то такий тур буде)!!!
Лунатичка майже пупсик
К-ть повідомлень : 84 Age : 34 Звідки : Леополіс Робота\хобі : Організатор сходок в ГП клубі Registration date : 28.02.2008
Ага.. Леночко.. ти хоч щоб мну вбили.. після тієї поїздки я приїхала хвора...і відлежувалась в ліжку, крім того я дуже сумніваюсь що мене ще раз відпустять..а якщо і відпустять( ще є неможливим) то тік а 1 день...
МетелиК креведКа
К-ть повідомлень : 16 Age : 34 Звідки : З казки про Ягу Робота\хобі : дурней маяться! Registration date : 01.04.2008