Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга
Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...
К-ть повідомлень : 49 Registration date : 27.05.2021
Тема: Кредит онлайн Пн Черв 21, 2021 1:25 am
Приветствую! Планирую оформить кредит. Что можете посоветовать?
LarisaIvanova варена креведКа
К-ть повідомлень : 32 Registration date : 04.06.2021
Тема: Re: Кредит онлайн Пн Черв 21, 2021 1:51 am
Fantom пише:
Скажу сразу, сейчас вполне реально получить займ под 0,01%, воспользовавшись услугами МФО. Сама пару раз так оформляла, по факту практически ничего переплачивать не пришлось, главное - вовремя погасить свою задолженность. Мне в этом плане нравится сервис сравнения кредита Лоан Эксперт, советую ознакомиться с разными предложениями и таким образом вы без проблем сможете оформить онлайн кредит на самых оптимальных условиях.
Original креведКа
К-ть повідомлень : 15 Age : 33 Звідки : Украина Робота\хобі : менеджер Registration date : 06.06.2021
Тема: Re: Кредит онлайн Ср Вер 08, 2021 8:21 pm
Fantom пише:
Можно конечно по старинке обратиться в банк. Правда меня там эта бумажная волокита утомляет. Давно уже в банках не был. Ломбарды вообще не советую, зачем связываться с залогами. А вот мфо это неплохой вариант. Можно взять деньги в займ на карту, например в https://cashberry.com.ua/. Потом только вернуть в срок не забудьте).
Cewomit людина
К-ть повідомлень : 7 Age : 31 Звідки : Штат Мэн Робота\хобі : Бизнесмен Registration date : 23.03.2021
Тема: Re: Кредит онлайн Пт Лист 18, 2022 1:52 pm
Добрий день. Мені зараз потрібні гроші до зарплати. У банк йти мені немає сенсу так як у мене погана кредитна історія. Може звернутися в мікрофінансову компанію? Вони ж начебто кредитну історію не перевіряють?
tamre креведКа
К-ть повідомлень : 18 Age : 32 Звідки : Haven Робота\хобі : Редактор Registration date : 23.03.2021
Тема: Re: Кредит онлайн Пн Лист 21, 2022 2:50 pm
Я якось брала гроші у компанії «Качай Гроші». Мені терміново потрібно було знайти гроші на лікування зуба. Взяла у них п'ять тисяч, а через два тижні віддала. Ось до них https://kachay.com.ua/groshi-do-zarplaty ви можете і звернутися, в них точно кредит отримаєте без відмови, а потім із зарплатні повернете, правда? Мені як новому клієнтові процентна ставка була 0.01.
Miranda варена креведКа
К-ть повідомлень : 29 Registration date : 12.03.2022
Тема: Re: Кредит онлайн Вт Січ 24, 2023 12:53 pm
Привет, просто множество есть вариантов, но однозначно в банк вообще не стоит обращаться ( просто времени много потеряете, да и не факт что выдадут при сборе всех документов ), лучше обратите внимание на сервис Kredit10, на котором есть множество организаций, где выдают займ без отказа на вполне неплохих условиях.