Фан-клуб Стівена Кінга
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Фан-клуб Стівена Кінга

Цей сайт присвячений автору багаточисельних бестселерів, королю жахів, мастеру психологічного слова - Стівену Кінгу і людям, які хочуть читати його українською, його справжнім фанатам...

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Як обрати с*-*-*ову компанію?

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
ШуШулик
людина
людина
ШуШулик

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 01.09.2022

Як обрати с*-*-*ову компанію? Empty
ПовідомленняТема: Як обрати с*-*-*ову компанію?   Як обрати с*-*-*ову компанію? EmptyПн Лип 01, 2024 5:33 pm

Як обрати с*-*-*ову компанію? Хочу зробити собі зелену карту на авто. Збираюся за кордон.

Останній раз редагувалося: ШуШулик (Пн Лип 01, 2024 5:40 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
KinGKong
людина
людина
KinGKong

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 01.09.2022

Як обрати с*-*-*ову компанію? Empty
ПовідомленняТема: Re: Як обрати с*-*-*ову компанію?   Як обрати с*-*-*ову компанію? EmptyПн Лип 01, 2024 5:39 pm

ШуШулик пише:
Як обрати с*-*-*ову компанію? Хочу зробити собі медичне с*-*-*ування.

Мені особисто подобається уніка, зайдіть на сайт hotline зеленая карта там є все по цьому питанню.Зможете подивитися с*-*-*ові компанії, порівняти ціни, дужезручний калькулятор. Так буде найкраще, бо шукати про кожну компанію то дуже довго.
Повернутися до початку Перейти донизу

Як обрати с*-*-*ову компанію?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Фан-клуб Стівена Кінга :: Інше :: Різне-
Перейти до: